Vlaamse Federatie van Doula's vzw

Kaatje Molenbergs

+32 472 94 01 22

 

Kaatjemolenberghs@yahoo.com

 

5 jaar geleden werd ik geboren, als mama van mijn kindjes, een zoontje en een dochtertje.

5 jaar geleden kwam ik terug in contact met mezelf, met mijn vrouwelijkheid, mijn passies en mijn overtuigingen. En één van die passionele overtuigingen is dat elke vrouw sterker is dan ze zelf beseft. En als ze in aanraking komt met die kracht, ze tot alles in staat is, en voor altijd een verbeterde versie wordt van zichzelf. Tijdens de zwangerschap, de verwachting van een baby, de ziel van een mama, ontwaakt die kracht. Als deze kracht ten volle wordt ontwikkeld en gestimuleerd, ben ik ervan overtuigd dat de mama een prachtige bevalling kan hebben.

 

Met hart en ziel wil ik vrouwen begeleiden, ondersteunen, een hart onder de riem steken, om deze kracht te vinden en verder te ontwikkelen. En, vooral, om er te zijn voor deze vrouwen, als geboortevriendin.

 

Momenteel ben ik in opleiding tot doula en zoek ik koppels voor begeleiding. Volgend jaar start ik een opleiding tot docente zwangerschapsyoga/doula om op deze manier mama’s nog gerichter te kunnen ondersteunen.

 

Ik ben actief in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen in een straal van ongeveer half uur rijden van Diest. Maar uitzonderingen zijn zeker te bespreken.

 

Ik hoor jullie graag bij vragen en voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

 

 

 

2017 © All Rights Reserved to VFvD vzw