Vlaamse Federatie van Doula's vzw

Nina Van der Auwera

+32 474 61 10 62

info@tpurevrouwtje.be

www.tpurevrouwtje.be

Facebookpagina

 

Ik ben Nina, gezegend met een lieve man en flinke zoon en sinds 2015 gestart met mijn eigen doulapraktijk 't Pure vrouwtje.

 

Met mijn diploma als sociaal assistent werkte ik zes jaar als coach voor werkzoekenden en werknemers die een nieuwe weg zochten. Twee burn-outs later werd ik letterlijk een andere richting ingeduwd… Ik ontdekte gaandeweg dat ik hooggevoelig ben en dat, zolang ik mijn hart niet volgde, ik vanbinnen stilaan kapot ging.

 

Ik volgde een shiatsuopleiding, verschillende workshops, maar het was vooral een manier om het ‘gewone’ leven te ontvluchten. Nadat ik een jaar thuis zat, kwam de doula op mijn pad… En op dat moment kwam de energie terug. Het was als een warm bad voor mij.

 

De verbondenheid tussen vrouwen, de nabijheid en warmte van een andere vrouw tijdens de diepste oerervaring van het leven. Dit besef werkt bij mij door in heel mijn leven.

 

Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik tijdens deze bijzondere periode zélf de steun mag ervaren van een doula.

 

Ik begeleidde drie koppels als stagedoula en het waren stuk voor stuk intense ervaringen. Ook mocht ik met een zeer ervaren doula een bevalling mee begeleiden in Nederland.

 

Als doula ben ik je nabij. We bespreken wat voor jou als vrouw en voor jullie als koppel belangrijk is. Ik voel zelf veel aan tijdens het hele proces, maar stem ook zeker voldoende met jullie af. Andere talenten van me: het werken met aromatherapie, massage en het vastleggen van jullie intieme ervaring met de camera.

 

 

Neem gerust vrijblijvend contact op!

 

Liefs

 

Nina

 

 

 

 

2017 © All Rights Reserved to VFvD vzw