Vlaamse Federatie van Doula's vzw

 

Workshops

Als doula en zorgverlener in de moeder/kind zorg is bijscholen enorm belangrijk.

De Vlaamse Federatie van Doula's vzw wil graag aan hun leden een bijscholingsprogramma aanbieden. Ook niet-leden zijn welkom op onze workshops.

Verbindende Communicatie in de geboortezorg

 

De vzw Vlaamse Federatie voor Doula’s organiseert i.s.m. Groei Natuurlijk een trainingsdag ‘Verbindende communicatie in de geboortezorg’ met Peggy Quaaden, gecertificeerd trainer CNVC.

 

Deze trainingsdag in verbindend communiceren is gericht op doula’s, vroedvrouwen en iedereen die werkt met vrouwen/koppels die een kindje verwachten of onlangs kregen. Als zorgverlener in de geboortezorg is samenwerken belangrijk en kom je in contact met andere zorgverleners die niet steeds dezelfde mening/visie handhaven. Deze jobs brengen specifieke uitdagingen met zich mee.

Het kan soms best een hele opdracht zijn om een aangename samenwerking te verkrijgen, bijvoorbeeld tijdens een bevalling in het ziekenhuis, waarbij het belang van de moeder en haar baby voorop staat. Vrije keuze, een aangename samenwerking, erkenning voor alle inspanningen lijken niet altijd evident te zijn.

 

 

Meer lezen en inschrijven

 

 

 

 

 

Andere workshops zijn in ontwikkeling.

We houden jullie op de hoogte.

 

2017 © All Rights Reserved to VFvD vzw