Anke Verhulst

 

0494/87.89.66

ankeverhulst@hotmail.com

http://www.ankeverhulst.be/

https://www.facebook.com/anke.verhulst/

 

 

Mijn naam is Anke en ik woon in Affligem. Ik ben mama van 2 prachtige kindjes en mijn passie is ouders voor te bereiden op een bewuste geboorte van hun kind(eren) uitgaande van de kracht van vrouwen en de natuur.

 

Mijn eigen ervaring is dat geboorte magisch is, een echte viering van het leven. Ik heb tweemaal gekozen voor een thuisgeboorte onder begeleiding van vroedvrouwen. Ik heb van beide geboortes enorm genoten en zou het zo weer opnieuw doen. Geboorte kan echt prachtig, comfortabel en rustig zijn, en dit geef ik graag mee met andere (toekomstige) mama's. Sinds 2012 (na Jente’s geboorte) heb ik al enkele tientallen ouders begeleid in de voorbereiding op de geboorte van hun kinderen via hypnobirthing, en vanaf nu ondersteun ik als (hypnobirthing)doula aanstaande mama's en papa's niet enkel tijdens zwangerschap maar ook tijdens de geboorte.

 

Als doula wil ik jullie als koppel graag ondersteunen tijdens zwangerschap en geboorte, informeren over het geboorte proces, je keuzemogelijkheden en je allerhande technieken aanleren die je zelf kan toepassen. Je krijgt onder ander tips voor relaxatie, massage, fysieke oefeningen en contact maken met je kindje.

 

Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Aarzel niet om me te contacteren. Ik kijk er alvast heel erg naar uit!

 

Groetjes,

 

Anke

 

2018 © All Rights Reserved to Vlaamse Federatie van Doula's vzw - Privacy beleid