Vlaamse Federatie van Doula's vzw

Cindy De Troyer

+32 470 80 66 61

doulapraktijkpuur@gmail.com

facebook

Mijn naam is Cindy, woonachtig in Antwerpen en trotse mama van 4 prachtige kinderen.

Ik ben altijd gepassioneerd geweest door zwangerschappen en bevallen, maar eens ik zelf mama werd wou ik er echt iets mee gaan doen.

 

Ik proefde even van de opleiding vroedkunde, maar dat was voor mij toch te medisch en er werd naar mijn gevoel veel te weinig rekening gehouden met de wens van het koppel, de mama die aan het bevallen was, ..

 

Toen wist ik al dat ik het anders wou, en bij de laatste 2 kindjes ben ik echt bevallen zoals ik zelf wou, zo een ervaring wens ik alle aanstaande mama's toe, want dat is waar ze recht op hebben, een bevalling zoals je het zelf wilt.

 

In december 15 ben ik bevallen van mijn jongste zoontje, en toen kriebelde het nog meer om iets met zwangerschap en bevalling te gaan doen, en zo kwam ik op deze site terecht, ik heb er net de basistraining op zitten, en kan niet wachten om aanstaande koppels te begeleiden.

 

Daar ik ondertussen 2 jaar borstvoeding geef en me hier ook verder wil in verdiepen ben ik ook kandidaat borstvoedingsconsulente. Verder geef ik regelmatig info momenten over je kindje ergonomisch dragen, natuurlijk opvoeden, en wil ik ooit mijn eigen webshop oprichten met leuke artikeltjes die met natuurlijk ouderschap te maken hebben.

 

Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Aarzel niet om mij te contacteren. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

 

 

2018 © All Rights Reserved to Vlaamse Federatie van Doula's vzw - Privacy beleid