Vlaamse Federatie van Doula's vzw

Kathy Sabbe

+32 485 88 77 23

ksensunique@gmail.com

www.sensunique.eu

facebook

 

 

Ik ben Kathy, gehuwd en mama van 2 schattige, ondeugende dochters Phéline en Elaine. Sinds enkele jaren heb ik een praktijk als relaxatietherapeute. Omdat ik gespecialiseerd ben in massages voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen krijg ik heel veel zwangere vrouwen in mijn praktijk. Het was al geruime tijd een droom van mij om ooit doula te worden …

 

En nu zijn we zover, ik ben zo dankbaar dat mijn doula avontuur van start is gegaan. Een bevalling is iets unieks, intiem, emotioneel, spannend, … en juist daarom vind ik het van groot belang dat je als koppel de keuze krijgt om je te laten begeleiden in jullie verhaal. Als doula sta ik altijd voor het koppel klaar en probeer ik zoveel mogelijk hun verlangens te vervullen. Ik hecht heel veel aandacht aan de sessies in de zwangerschap. Hoe beter we elkaar kennen hoe beter ik mij kan afstemmen op jullie als koppel. Tijdens de sessies kunnen en mogen de koppels ook altijd aanvullend kiezen uit mijn behandelingsaanbod.

 

Indien jullie interesse hebben in mijn manier van begeleiden neem vrijblijvend contact met mij op. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend. Zo kunnen we ook aanvoelen hoe we ons bij elkaar voelen want tenslotte is het belangrijk dat we een goed team vormen.

Liefs,

Kathy

2018 © All Rights Reserved to Vlaamse Federatie van Doula's vzw - Privacy beleid